Pai-serien (2i1)

-25% Off

DKK 82.50

Pai-serien består af mine mest populære designs til herre! Nemlig strikkeopskrifter til mændene i vores liv; Pai Sweater og Pai Cardigan. Derfor har jeg lavet et pakketilbud, så du altid kan få rabat ved køb af begge opskrifter på én gang. Du sparer nemlig 25%, når du køber Pai-serien.

Pai-serien strikkes på pind 5 mm, oppefra og ned med strikkefasthed 17 m x 24 pinde. Pai-serien er klassisk, anvendelig og er kategoriseret som en opskrift for letøvede.
Original price was: kr. 55,00.Current price is: kr. 41,25.
Original price was: kr. 55,00.Current price is: kr. 41,25.
Du sparer 25% i alt.

Beskrivelse

Pai-serien er skabt til mændene i vores liv! Designet er klassisk og tidsløst, men med detaljer, der gør både pasform og udtryk detaljeret og smukt.

Pai betyder far på portugisisk – et sprog min mand taler som halv brasilianer. Pai-serien startede som en sweater, men findes nu også i cardigan-version. Jeg er selv ved at strikke en Pai Sweater til mig selv, så kvinder kan også sagtens bruge dem!

Pai-serien strikkes oppefra og ned på pind 5 mm med strikkefasthed 17 m x 24 pinde. Jeg vil anbefale, at strikke i et uldgarn. Det kunne f.eks. være Wild Wool fra Erika Knight eller MAMAs Husmandsgarn fra MAMA Garn & Uld (reklamelinks).

Pai-serien er kategoriseret som en opskrift for letøvede➰➰
Læs mere om opskrifternes sværhedsgrader her.

Læs mere om Pai Sweater her og Pai Cardigan her.