Pai-serien

klassisk og tidløst raglandesign til mænd

Pai-serien

PAI SWEATER

En klassisk raglansweater til mænd
pind 5 mm | 17 m = 10 cm

LÆS MERE HER

Pai-serien

PAI CARDIGAN

En klassisk raglancardigan til mænd
pind 5 mm | 17 m = 10 cm

LÆS MERE HER

Pai betyder far…

…og far, dét blev min mand, da jeg blev mor til vores fælles datter tilbage i 2017. Han havde i en længere periode gået og ønsket sig, at jeg strikkede noget til ham og ikke kun den lille, fine baby. Første design i Pai-serien var Pai Sweater og blev designet og strikket til min mand. Den skulle være klassisk, tidløs og have en god pasform. Senere efterlyste selvsamme Pai Sweater-ejer en cardigan i samme serie. Det blev til Pai Cardigan, og dermed var Pai-serien født!

Designelementer

Begge designs i Pai-serien strikkes oppefra og ned på pind 5 mm. Designet er enkelt med lækre detaljer såsom netstrikket halsrib, raglan, opsamlede forkanter og italienske aflukninger.

Pai-serien har en strikkefasthed på 17 m på 10 cm, som giver en lækker stoflighed – hverken for tyndt eller tykt.

Garnforslag

Pai-serien er designet til samme garnklasse og strikkefasthed, og jeg kan derfor anbefale at strikke dem i:

Et lille tilpasnings-
og brugstip!

Selvom Pai-serien er designet til mænd, kan vi kvinder sagtens strikke og gå med et Pai-design. Jeg er selv igang med en mellemgrå Pai Sweater til mig selv. Jeg synes det var på tide at strikke min egen, efter jeg har boet on/off i min mands!

HAR DU SET MINE ANDRE DESIGN-SERIER…?

Ella-serien

Et sødt og elegant design til pigerne i vores liv bestående af bluse og bukser. Strikket på pind 4 mm.

Florlet-serien

Et florlet, lunt og blødt design til mor og barn. Strikket oppefra og ned på pind 5 mm.

Basis-serien

Et klassisk og anvendeligt design til de kære børn. Strikket oppefra og ned på pind 5 mm.