OM STRIKOGKAFFE

Mit navn er Johanne, og jeg designer strikkeopskrifter til børn og voksne. Stilen er enkel med fine detaljer

MIN VEJ TIL STRIKKERIET

To veninder lærte mig i 2016 at strikke ret, vrang og to masker sammen. I 2018 udgav jeg min første opskrift – en cardigan designet og strikket til min datter.

Kaffen lærte jeg at drikke, da jeg giftede mig med min mand. Han drikker den sort, og det er næsten også sådan, jeg lærte den at kende. Nu kan vi begge ikke undvære den – i hvert fald helst ikke. Det samme gælder strik for mit vedkommende. Det er netop, når strik og kaffe mødes, at jeg slapper af, lader op, kobler ud og samler tankerne.

Strik og kaffe er mit fristed – velkommen! – fyldt med strik, garn, kaffe og fine opskrifter ♡

Siden 2018

STRIKOGKAFFE

Min inspiration til mine designs finder jeg primært i mig selv og min familie. Jeg designer strikkeopskrifter til børn og voksne. Stilen er enkel med fine detaljer. For mig handler strik om at koble af, hygge mig og have det sjovt. Det skal også gerne kunne udfordre mig og lægge op til kreative eksperimenter.

En del af det du finder hos mig er derfor med til netop dette – at udfordre dig kreativt. Det gør jeg blandt andet ved at udvikle opskrifter, der er designet helt eller delvist til at blive strikket af restegarn.

I februar 2022 slog jeg for første gang dørene op til mit eget kontor og showroom. Her har jeg indrettet et kontor, hvor jeg kan sidde, tegne, designe og regne. Jeg har også indrettet et pakkebord, hvor jeg kan pakke alle jeres skønne ordrer – og så er der et hjørne fyldt med garn og strik.

Mit showroom har åbent efter aftale – gerne i tidsrummet 10-15. Skriv endelig til mig, hvis du vil forbi og afhente garn eller mærke, før du køber. Jeg byder gerne på en kaffe!