Ella-serien

feminint strikdesign med flæse og hulmønstre

Ella-serien

ELLAS BUKSER

Søde og anvendelige bukser til de mindste små
pind 4 mm | 22 m = 10 cm

LÆS MERE HER

Ella-serien

ELLAS FLÆSEBLUSE

En feminin flæsebluse til de 0-10-årige
pind 4 mm | 22 m = 10 cm

LÆS MERE HER

Jeg forelskede mig i mønsteret…

…og besluttede at designe noget ud af det. Det endte ud i Ellas Flæsebluse, designet til min datters bedste veninde. Designet, der til dato har været mit mest krævende at lave – tro det eller ej! Sidenhen er Ellas Bukser kommet til, og dem har jeg store planer for! Nu må vi se, om den store plan når at blive udført i 2024 😉

Designelementer

Begge designs i Ella-serien er strikket på pind 4 mm. Blusen er strikket nedefra og op og bukserne fra linningen og ned. Designet er enkelt med fine, feminine hulmønster-border langs krop og ben.

Elinor-serien har en strikkefasthed på 22 m på 10 cm, som passer godt til børnestrik.

Garnforslag

Ella-serien er designet til samme garnklasse og strikkefasthed, og jeg kan derfor anbefale at strikke dem i:

Et lille tilpasnings-
og brugstip!

En sjat af mine testere på Ellas Flæsebluse valgte kun at strikke flæsen foran, så den ikke var i vejen for en liggende baby. Jeg har selv strikket Ellas Flæsebluse uden flæsen! Det kan bestemt også noget, hvis man ikke er til flæser.

HAR DU SET MINE ANDRE DESIGN-SERIER…?

Pai-serien

Et klassisk og tidløst design til mændene i vores liv. Strikket oppefra og ned på pind 5 mm.

Florlet-serien

Et florlet, lunt og blødt design til mor og barn. Strikket oppefra og ned på pind 5 mm.

Elinor-serien

Et klassisk og anvendeligt design til de kære børn. Strikket oppefra og ned på pind 5 mm.