Handelsbetingelser

BETALING

På www.strikogkaffe.dk kan du betale med kreditkort via Stripe, som sørger for, at dine oplysninger håndteres ansvarligt og sikkert i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning for e-handel.

OBS! Jeg tager desværre ikke imod rene Dankort på nuværende tidspunkt. Visa Dankort er ikke noget problem.

FRAGT

På www.strikogkaffe.dk tillægges hver ordre et fragtgebyr på DKK 29 ved køb af fysiske produkter – ligegyldigt, hvor meget din kurv er på.

LEVERINGSTID

Fra ordren er modtaget til den er sendt afsted, kan der gå op til 3 hverdage.

FORSENDELSE

Alle ordre vil blive sendt med GLS eller PostNord.

DOWNLOAD AF OPSKRIFTER

Så snart du har afsendt din ordre vil du modtage en mail med et link til download af PDF-filen. Tjek derfor din mailadresse en ekstra gang, før du sender bestillingen afsted, så du er sikker på at modtage opskriften. Linket til download af filen udløber ikke, så du skal derfor ikke være bange for, at filen forsvinder eller linket forældes.

FORTRYDELSESRET: VIRTUELLE STRIKKEOPSKRIFTER

Når du køber et produkt udelukkende til download (virtuelle strikkeopskrifter) på www.strikogkaffe.dk fraskriver du dig fortrydelsesretten.

FORTRYDELSESRET: FYSISKE PRODUKTER

Når du køber et fysisk produkt på www.strikogkaffe.dk har du 14 dages fortrydelsesret efter dansk lovgivning. Send mig en mail om, at du ønsker at tage fortrydelsesretten i brug. Fortrydelsesretten gælder kun så længe, at produktet er ubrugt og i original emballage.

TILBAGEBETALING AF KØB VED FORTRYDELSE

Hvis du fortryder dit køb inden for de første 14 dage, sender jeg pengene retur på samme vis, som du betalte, hvis kravene til fortrydelsesretten er godkendt.

OPHAVSRET

Når du køber strikkeopskrifter hos mig, giver det dig ret til at benytte den til privat brug. Opskriften er beskyttet af ophavsretten, og du må derfor hverken dele, sælge eller videregive opskriften til andre. Du må heller ikke sælge de færdigstrikkede produkter.

FINDER DU FEJL I OPSKRIFTERNE?

Mener du, der er fejl i opskriften eller er der noget, du ikke forstår, så send mig en mail. Jeg besvarer mails så hurtigt jeg kan. Hvis jeg bliver gjort opmærksom på en fejl i opskriften eller der udkommer en ny version med rettelser eller ændringer, vil du selvfølgelig modtage den opdaterede version, hvis du har købt tidligere version(er).

Opdateringer og nye versioner findes i mailen, du modtog ved bestilling. Linket i mailen bliver automatisk opdateret, og du vil kunne downloade den nye version.

Handelsbetingelserne er opdateret den 25. maj 2021