Ledige teststrikker-pladser

Her på siden kan du finde ledige teststrikker-pladser, når jeg skal have testet nye designs. Det vil fremgå, hvilket design det drejer sig om samt oplysninger om garnkvalitet, -mængde, deadlines, mm. Nederst på siden kan du læse om de generelle krav til teststrikkere for strikogkaffe og melde dig på teststrikker-listen, hvis du har lyst!


Teststrik af Ellas Flæsebluse

Ellas Flæsebluse er strikket nedefra op op på pind 4 mm. Flæseblusen har mønster op langs ærmer og krop og en flæse på bærestykket, der skiller mønsteret fra det glatstrikkede. Ellas Flæsebluse strikkes med raglanindtagninger og forhøjning i nakken.

Praktiske informationer

Strikkefasthed: 22 m x 29 pinde (10 x 10 cm i mønsterstrik) på pind 4 mm
Ledige størrelser: 7-8 år (8-9 år) 9-10 år
Blusens overvidde: 76 (78) 80 cm
Garn: 400 (400) 450 g Lanolin Wool, Dale (50g = 100m)
Deadline: 3-4 uger fra modtagelse af opskrift

Lyder det som noget, du kunne have lyst til, så send mig en mail ved at trykke på knappen nedenfor og oplys hvilken strørrelse du kunne tænke dig. Så vender jeg tilbage 🙂


Teststrik af Ribstrikkede Strømper

Ribstrikkede Strømper er klar til test i str. 36/37 (38/39) 40/41 (42/43) 44/45.

Ribstrikkede Strømper er strikket fra skaftet og ned og designet med en timeglashæl, som dannes med venderækker. Tåen afsluttes ved indtagninger og sys sammen til sidst med maskesting. Rib, hæl og tå er strikket i kontrastfarve.

Strømperne er strikket på pind 2,5 mm og strikkefastheden er 32 masker x 40 pinde (10 x 10 cm ribmønster) i almindeligt strømpegarn enten 80/75% uld og 20/25% nylon/nældefiber.

Teststrikken forløber over et par uger. Send mig en mail, hvis du har lyst til at teste dem – og opgiv gerne hvilken størrelse du kunne tænke dig!


Generelle forventninger til dig som teststrikker

For at samarbejdet bliver så godt som muligt har jeg et par krav til dig som tester. Det er vigtigt, at du:

  • kan de gængse teknikker såsom ret, vrang, ind- og udtagning, omslag, mm
  • overholder strikkefastheden og måler den undervejs
  • holder øje med maskeantallet, så vi sikrer os, at der ikke er fejl i beregningerne
  • overholder deadlines – hvis det brænder på så skriv endelig til mig! Hellere dét end decideret strikkestres og manglende strikkelyst
  • giver endeligt skriftligt feedback ift. mål, garnforbrug og eventuelle forbedringer eller fejl 

Derudover vil jeg sætte stor pris på, hvis du vil dele strikkeprocessen og det færdige arbejde på de sociale medier under designets hashtag. Det er ikke et krav, men et stort ønske fra min side. På den måde hjælper du min lille biks med at blive set 🙂

Læs mere om Teststrikker-listen her.