Sommerstrop KAL

20% på opskrift, sommergarner og strikkekits

OM SOMMERSTROP

Sommerstrop er en fin, feminin sommertop med bar ryg og v-udskæring. Sommerstrop strikkes oppefra og ned på pind 6 mm i et lækkert sommergarn enten i enkelt eller dobbelt tråd.

Opskriften på Sommerstrop går fra XS-3XL og kan strikkes i alt fra bomuld til uld. Jeg har fire sommergarner i sortimentet; et rent bomuldsgarn, et hør/bomuldsgarn, et rent hørgarn og et lyocell/bomuldsgarn.
Læs mere om de forskellige kvaliteter her.

OM SOMMERTSTROP KAL

Den 1. april 2022 skyder jeg gang i en knitalong (samstrik), hvor vi sammen skal strikke en Sommerstrop. Knitalongen kører over 1,5 måned frem til den 15. maj 2022. Alle er velkomne til at deltage! Der er præmier på højkant for dem, der deltager på Instagram under hashtagget #sommerstropKAL ✨ Præmien sammensættes af Josefine fra Min Kreative Verden og mit eget univers. Vinderen trækkes den 15. maj kl. 20.00.

I TVIVL OM DU HAR STRIKKEKUNDSKABERNE TIL AT STRIKKE MED?

Så er svaret uden tøven “JA!”. Jeg vil i hele perioden (og til alle tider!) guide dig, hvis du ikke forstår opskriften, har lavet fejl eller skal lære et nyt trick. Du kan skrive til mig på mail, Instagram eller Facebook – jeg skal forsøge at svare så hurtigt jeg kan!

Kunne du tænke dig at følge processen og de forskellige teknikker undervejs i min Knitalong, kan du følge med hos Josefine fra Min Kreative Verden. Hun vil guide dig gennem videoer til at strikke en Sommerstrop ☀️

SHOP SOMMERSTROP HER

Opskrift, garn og strikkekits☀️