Min strikkeskat

Min allerførste strikkefestival • Knitwork18

I fredags drog jeg afsted med min søster og @haugegaard_ på #knitwork18 – en strikkefestival med masser af stande med lækkert garn, tilbehør, opskrifter, bøger – you name it!

Jeg var så heldig både at have fået en fribillet af Fredsminde Unika Design og Uldogco. Tanken var egentlig bare, at jeg skulle kigge og blive inspireret. Ikke at jeg skulle drage hjem med 7 nøgler garn og 2 fed. Men det skete, og det var helt perfekt.

Siden jeg begyndte at strikke i januar 2016 har jeg enten været på SU eller haft deltidsjob, så penge til garn har der ikke været mange af. Hvis du til gengæld spørger min mand vil han mene, at jeg alligevel på mystisk vis har fået smuglet mange, mange nøgler garn med hjem. Heldigvis siger han aldrig nej, når jeg har forelsket mig i noget ♡

Af samme grund har jeg altid været god til at finde tilbud eller garn i den billige ende af spektret. Men i weekenden forkælede jeg mig selv med to fantastisk smukke fed fra Fredsminde Unika Design og 7 silkebløde nøgler fra Lana Grossa.  

Allerede samme aften slog jeg op til en lille strikkeprøve i det fineste pudderfarvede garn. Det bliver rigtig fint ♡

// Fredsminde Unika Design //
// Fredsminde Unika Design //

Jeg går og lurer på et nyt design af de 7 nøgler Emozione fra Lana Grossa, men hvad der skal blive af de to smukke fed, ved jeg endnu ikke. 
Det må tiden vise!

Og så fik jeg snakket med Nina fra uldogco – jeg skal have prøvet et af mine designs af i hendes fine håndfarvede garn. Dét glæder jeg mig til! Designet er ved at blive testet, så hold endelig øje med min Instagram for mere information 🙂 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *